:: OM

PRO Developments A/S tilbyder kompetent projektudvikling af alle typer ejendomme, med speciale i retail og detailhandel. Vi kan tilbyde en bred vifte af ydelser, lige fra at håndtere hele sagsforløbet fra start til slut, og til alene at tage os af delopgaver.

PROfessionel

Vi arbejder professionelt med projektudvikling. Vi har mere end 25 års erfaring med udvikling og byggeri af store og små butikker, retailparks og shoppingcentre. Vi har samarbejdet med stort set alle de butikskæder, der er repræsenteret i Danmark, og vi er opdateret på deres behov og ønsker. Vi har haft projekter i de fleste af landets kommuner og har således det myndigheds- og rådgivermæssige netværk, der skal til for at løse sagerne.

PROaktiv

Vi lægger vægt på at agere proaktivt i udviklingsprocesserne. Vi har prøvet dem før, og er ofte klar over, hvor problemerne vil vise sig, så vi kan tage højde for det, før de opstår. Derfor er vi gode til at sikre et hurtigt og effektivt sagsforløb, også i de komplekse sager.

PROjektudvikling

Vi har en særlig indsigt i de processer, som ejendomsprojektudvikling omfatter. Krav fra myndigheder, brugere, investorer, grundsælgere, entreprenører, finansielle parter m.fl. skal kunne opfyldes på samme tid, for at projektet kan realiseres.

Vi er kort sagt specialister indenfor dette felt.

PRO Developments A/S ejes af cand. merc. Brian Svart og ingeniør Lars Hjuler.
PRO Developments Øst A/S ejes af Stig Wadmann, cand. merc. Brian Svart og ingeniør Lars Hjuler.


Brian Svart

... har arbejdet med ejendomme, investering og finansiering siden 1990. Brian har senest arbejdet for TK Development som projektudvikler, hos ATP Ejendomme som Ejendomschef og hos HP Gruppen som projektudviklingschef. I disse regi har Brian været ansvarlig for projektudviklingen og herunder udvikling i bl.a. Aalborg Storcenter, Anelystparken II i Aarhus og Bispetorv Bycenter i Hjørring. Foruden udvikling af mange dagligvare- og boxbutik projekter til detailhandelskæderne i Danmark.

Lars Hjuler

... har arbejdet med ejendomme og byggeri siden 1990. Lars har senest været ansat en årrække hos TK Development A/S som teknisk direktør med ansvar for alle TK's projekter i Danmark. Før det var Lars ansat som direktør i Bygnings- og Maskinkontoret i Nordjylland med 15 ansatte. Lars har bl.a. været ansvarlig for byggeri af Ringsted Outlet, Kennedy Arkaden i Aalborg samt to større hotelprojekter til Choice hotels i Aalborg og København. Lars har desuden været ansvarlig for talrige dagligvare- og boxbutikprojekter.Vores mission med PRO Developments er at være en fleksibel og effektiv organisation, der kan opfylde behovet for vore kunder - butikslejere og ejere samt investorer. Vi skal hurtigt kunne tilpasse indsatsen, når kundernes behov ændres. Det skal være vort særkende, at vi kan levere varen til en god pris og i en proces, der er hurtig, effektiv, forudseende, kreativ og konfliktløsende. Det vil vi gøre ved til stadighed at være opdateret om behovet hos vore lejere og ejere via stadig og konstant dialog med lejere, grundejere, entreprenører og myndigheder.
Stig Wadmann

… har arbejdet med ejendomme, projektudvikling og drift af ejendomme siden 1984. Stig har gennem sin karriere bl.a. arbejdet i ledende stillinger hos TK Development, JMI Development, Schaumann Development, Asgaard Group og Stensdal Group alle steder med primære arbejdsopgaver indenfor projektudvikling og ledelse. I disse regi ansvarlig for f.eks Omdannelse af Daells Varehus til butikker og hotel, Choise hotel København, Bagsværd Bymidte, Holbæk Megacenter, Fredericia Megacenter, Ringsted Outlet, Valby Arkaderne, diverse boligprojekter rundt op Sjælland og et utal af projekter for detailhandelskæderne